Fashion

Fashionable toetje

Nog even en dan starten de Fashion Weeks weer! Een hele maand lang de ene modeshow na de andere in Amsterdam, Parijs, Londen, Milaan, New York… Fashionscene heeft er zin in. Wat wij modemensen in zo’n maandje naar binnen werken? Juist ja, een Fashion Pastry…

LoveVal jij ook onder de groep ‘ik-check-altijd-eerst-de-toetjeskaart-en-daarna-pas-de-menukaart’, dan moet je zeker weten even doorlezen. Want tijdens de Fashion Week in Parijs wordt er een overheerlijk dessert gelanceerd, van de hand van Marithe en Francois Girbaud. Het Franse designerduo ontwierp eerder al outfits voor de vijftigste verjaardag van Barbie. En nu is het mode-toetje aan de beurt.

Het dessert, genaamd Love, bestaat uit een witte mousse, amandelen, chocolade sticks, stukjes gedroogde grapefruit, afgemaakt met een heerlijk raspberry sausje. De lekkernij is volledig low fat, dus wij modemensen hoeven ons niet zorgen te maken dat we niet meer in onze little black dresses kunnen. Een win-win-situatie!

Love wordt op 16 september gelanceerd in The Café de la Paix in Parijs. Reden voor een retourtje Thalys, ofniet? Ik zeg: smullen maar!(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top