Fashion

Janice presenteert Fashion News op TMF

Kennen jullie Janice nog? Dat ongeleide projectiel uit de eerste reeks van Project Catwalk? Hij heeft sinds kort een eigen moderubriek op TMF.

Iedere dinsdagmiddag bespreekt hij in het dagelijkse programma 'Kijk dit nou’ de laatste nieuwtjes op het gebied van mode. Hij discussieert hier met experts en laat op zijn eigen expressieve wijze de nieuwste trends zien.

Zelf heb ik het programma nog niet gezien. Als werkende vrouw heb je geen tijd om naar TMF te kijken op dinsdagmiddag. Maar de nieuwtjes zullen ongetwijfeld gepaard gaan met veel hysterie.

Janice

Ik vind het wel erg leuk voor hem dat hij nog steeds zo in the picture staat. Helaas horen we van de andere deelnemers nog maar weinig. Winnaar Django Steenbakker lijkt naar twee‘ redelijke’ shows van de aardbodem verdwenen. De spontane Daisy was onlangs iedere avond te zien in het RTL programma Take Me Out, maar dat had verder weinig met mode te maken.  

Janice heeft ook nog altijd zijn eigen kledinglijn waar verrassend genoeg best wat aardige creaties tussen zitten en hij wordt vertegenwoordigd door So PR. (Marieke)

Deel dit artikel
Back to top