Fashion

Janice ‘Plastic Fantastic’ Dickinson

Als de wereld der plastische chirurgie een wandelende reclamezuil zou willen inzetten voor promotie hoeven ze niet lang te zoeken. Het volgens eigen zeggen ‘world’s first supermodel’ Janice Dickinson is de perfect woman for the job.

Janice DickinsonHet lichaam van de blèrende, schreeuwende, commanderende, hysterische, ordinaire maar toch uiterst vermakelijke miss Dickinson wordt al door plastic bij elkaar gehouden maar er kan nog meer bij… Tegenwoordig slooft ze zich behoorlijk uit voor haar eigen modellenbureau, Janice Dickinson Modeling Agency (zie het 'best moments' compilatie filmpje hieronder), maar ze heeft tussendoor nog tijd gevonden om weer het een en ander te laten verbouwen. Afgelopen week heeft Dickinson een tummy tuck plus mini-neklift laten doen. Dus ja: er kunnen ook bij deze liposuctie/botox lady nog steeds dingen recht en glad getrokken worden!

Dat het bij Janice al heel lang geen puur natuur meer is, weten we natuurlijk allemaal. Maar moet ze echt iedere cosmetische correctie tot in detail met ons delen!? Ze zei te weten dat men een tummy tuck bij haar niet nodig zou vinden maar de ijdele Truus vond dat er best veel extra huid bij haar onderbuik zat en wilde een strakkere buik. En aangezien ze toch onder narcose ging, kon die mini-neklift er ook nog wel bij…

Alsof je het in de bonus krijgt! Zou jij ooit een plastisch chirurg aan je laten knutselen!? (Virginie)

 

Deel dit artikel
Back to top