Fashion

Carnaval in aantocht

Vijf dagen lang ongestoord je helemaal klemzuipen, terwijl je verschrikkelijk voor lul loopt. Dat is carnaval. Wie wel van het feestje houdt, zit bij TMF wel goed.

In het programma ‘Reaction’ vieren VJ’s Miljuschka en Nikkie samen met de crème de la crème van de carnavalartiesten feest in de studio. Johan Vlemmix, de Gebroeders Ko, de Zware Jongens, Herman (Idols), Roef & marjan (X-Factor) en Dick Treesie zijn in ‘Reaction’ te gast. In het programma wordt ook de videoclip ‘We gaan recht door’ wordt uitgezonden. Leuk feitje: VJ Nikkie speelt hierin mee.

De VJ zou zelf te zien zijn in een ‘superelegant’ Spongebob-pak. Wat Miljuschka aanheeft, is nog niet bekend. De carnavalartiesten maken er in het programma samen met de VJ’s een waar feestje van. Nikkie en Miljuschka gaan ook experimenteren met lachgas. Een soort van Spuiten en Slikken?

Benieuwd? Vrijdag 16 februari tussen 16.30 en 17.30 op TMF.

(Elisah)

Zie je het al voor je: Nikkie verkleed als Spongebob Zie je het al voor je: Nikkie verkleed als Spongebob Zie je het al voor je: Nikkie verkleed als Spongebob

Als wat zou Miljuschka verkleed zijn? Als wat zou Miljuschka verkleed zijn? Als wat zou Miljuschka verkleed zijn?

Deel dit artikel
Back to top