Fashion

Koop vintage couture in Arnhem

Nog meer nieuws vanuit Arnhem, dé modestad in de maand juni vanwege de Mode Biennale. Op zaterdag 6 juni werden de deuren van de vintage conceptstore 30 DAYS LEFT in de Kortestraat 26 in Arnhem geopend.

30 dagen lang wordt op deze locatie een tijdelijke winkel gehuisvest waarin de meest exclusieve vintage mode wordt tentoongesteld en verkocht.

30 DAYS LEFT is een initiatief van FerryVintage (alias van Ferry van der Nat). Deze eerste editie wordt gerealiseerd in samenwerking met Wini van der Zwaag. Samen selecteerden zij de mooiste stukken om te verkopen en tentoon te stellen. Een deel van de kleding komt uit het privé archief van FerryVintage een ander deel uit de collectie van Wini. Een greep van namen die in de winkel te zien is: Fong Leng, Frank Govers, Puck & Hans, Ossie Clark, Paco Rabanne, Viktor & Rolf, Courreges, Thierry Mugler, Kansai Yamamoto, Yves Saint Laurent, Maison Martin Margiela, Alaia, Diana von Furstenberg, Sergio Rossi, Dior, Comme des Garcons, Montana, Cacharel, Leonard en Nina Ricci. Naast deze klinkende namen wordt de collectie aangevuld met antieke jurken en andere bijzondere items. Kortom: een walhalla voor de Maria Kooistra's onder ons!

De conceptstore is geopend van 6 juni t/m 6 juli. De winkel is maandag van 13.00 tot 18.00 uur geopend, dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00. Op zondag gesloten.

Ferry van der Nat vertelt aan ons: ‘Ik wil inspirerende kleding uit vervlogen tijden met elkaar combineren zodat er nieuwe en interessante silhouetten ontstaan’. (Marieke)

Deel dit artikel
Back to top