Fashion

Goed nieuws van de dag!

Heerlijk Hema

Dit is hemels nieuws voor mensen die verslaafd zijn aan de Hema worst. Er is nu eindelijk een Hema winkel geopend op Amsterdam Centraal. Dus nooit meer huilen omdat je je dagelijkse portie Hema worst niet heb kunnen halen in je pauze, gewoon even langswippen na je werk. Ik vraag me alleen af waarom ze geen curry hebben bij de worst, daar zullen we ze even over bellen!

Show your… Chihuahua

Yes, ze hebben het gehaald! Afgelopen zondag was het een waar chihuahua spectakel in Oosterhout. Om een plekje te veroveren in het Guiness World Records boek, is er een modeshow van wel 123 van die kleine mormels georganiseerd. De hondjes waren uiteraard volgens de laatste mode gekleed. Als dat geen mooi nieuws is!

Corrigeer je bierbuik

Niet alleen maar vrouwen hoeven zich te wurmen in corrigerende ondergoed, ook de mannen kunnen er binnenkort aan. Michael Kors heeft laten weten dat hij corrigerende ondergoed voor mannen met een bierbuik aan het ontwerpen is. En daar moeten we natuurlijk trots op zijn.

Baviaan Jamal

Wat een beetje faam wel niet voor je kan beteken.  De X factor finalist Jamal zal vast helemaal door het dolle zijn gegaan bij het horen van het volgende nieuws. Het nieuwe baby baviaantje in de Beekse Bergen is naar hem vernoemd! En of je daar nou wel of niet blij mee moet zijn, dat laten we lekker aan hem over!

Heb jij nou ook nieuws wat je dag helemaal heeft gered? Laat het ons dan even weten!

Peace!

Deel dit artikel
Back to top