Lifestyle

HEMA en Viktor&Rolf hebben de handen ineengeslagen voor een kerstcollectie

HEMA en Viktor&Rolf hebben de handen ineengeslagen voor een kerstcollectie

Heel leuk hoor wat Viktor&Rolf allemaal maken, maar wij als de 'normale mens' kunnen alleen maar dromen van een couturejurk van de Nederlandse ontwerpers. Gelukkig zijn er wel een paar andere dingen die je als liefhebber kunt bemachtigen en doen: hun parfums bijvoorbeeld of de speciale Viktor & Rolf afternoon tea die nu bij het Waldorf Astoria is. 

Zojuist ontvingen wij het nieuws dat het ontwerpersduo de handen ineen heeft geslagen met HEMA voor een kerstcollectie. De limited edition lijn heeft als naam 'jingle bows' en dat is ook precies wat je kunt verwachten: een hoop strikken in combinatie met rood, goud en glitters.

De collectie bestaat uit een aantal kerstdecoratiestukken zoals kerstballen, folieballonnen, glinsterend inpakmateriaal, een cava-fles met glitter sleeve, kerstchocolade, kerstservies en kerst(tafel)linnen. Daarnaast zijn er ook kersttruien en -sokken voor mannen, vrouwen, kinderen verkrijgbaar. Heb je een jong kindje die rompers draagt? Dan wordt je vast blij van de HEMA ♥ Viktor&Rolf kerstromper.  

De samenwerking tussen Viktor&Rolf was voor het Nederlanders ontwerpersduo niet anders dan vanzelfsprekend: "HEMA is meer dan alleen een merk, het is een cultureel fenomeen zoals tulpen en kaas. HEMA heeft ook voor ons sinds jongs af aan een rol gespeeld in ons leven. HEMA is waar wij onze eerste schriften voor de middelbare school kochten en waar wij nu nog steeds onze sokken kopen. HEMA is als behang en fijne achtergrondmuziek, het is er altijd en overal, maar stoort nooit".

De items zijn vanaf 18 november verkrijgbaar in de HEMA-winkels en via HEMA.nl. Prijzen lopen uiteen van €1,50 voor geschenkverpakkingen tot €35,- voor het tafelkleed.

Beeld: HEMA
Deel dit artikel
Back to top