Fashion

John Galliano x Diesel

Ja echt, je leest het goed: de extravagante doe-nog-gekker-want-je-doet-nog-niet-gek-genoeg John Galliano gaat met Diesel samenwerken. De designer heeft een contract voor 5 jaar getekend en zal voor het Italiaanse label een kinderlijn gaan ontwerpen.

John GallianoDe naam van de toekomstige kinderlijn is nog niet bekend maar de kleding zal bedoeld zijn voor jongens en meiden van 4 tot 14 jaar. Met de hoofdontwerper van modehuis Dior denkt Diesel de perfect guy for the job te hebben binnengehaald. “Galliano houdt van spelen en creëert sprookjesachtige werelden voor volwassenen. Moet je je eens indenken wat hij voor kinderen kan doen,” aldus Diesel hoofd Renzo Rosso. Ik ben erg benieuwd wat hij allemaal bedenkt aan de tekentafel en ik hoef niet lang te wachten: in januari zal de lijn onthuld worden die dan vanaf herfst/winter ’08-’09 in de winkels komt.

Mister Galliano heeft een druk jaartje voor de boeg. Hij gaat zich niet alleen met kinderkleding bezighouden maar ook met horloges, cosmetica en zwemkleding. Busy bee! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top