Fashion

New models on the fashion block!

Sasha Pivavorova kennen we wel. Irina Lazareanu en Agyness Deyn natuurlijk ook. En ze blijven hot, begrijp me niet verkeerd. Maar nu het fashion circus in New York haar tenten weer heeft ingepakt en we fast forward door sprinten naar Londen is het tijd om wat verse, upcoming modellen aan je voor te stellen.

America’s Next Top Model is helemaal geweldig maar het echte werk vindt toch plaats op de catwalk van de grote fashion weeks. New York is a wrap, vanaf morgen is Londen het centrum van de booming fashion bizz. Al die collectieoverzichten mogen natuurlijk niet ontbreken maar wat te denken van de modellen die deze shows dragen!?

Chanel Iman en Irina Kulikova zullen we ook in Londen, Milaan en Parijs vaak terug zien maar heb je ook al gehoord van Oxana Pautova en Serafima Vakulenko? Oxana verscheen in New York op vrijwel iedere catwalk (Marchesa, Proenza, L.A.M.B. en Vera Wang, om maar wat te noemen) en Serafima liep onder andere beide shows van Marc Jacobs. Houd deze ladies goed in de gaten!

Oxana Pautova voor Donna Karan SS08Oxana Pautova voor Proenza Schouler SS08
Serafima Vakulenko voor Peter Som SS08Serafima Vakulenko voor Rodarte SS08

En vooruit, ook nog wat NY Fashion Week plaatjes van Chanel Iman en Irina Kulikova

Chanel Iman voor Heatherette SS08Chanel Iman voor Oscar de la Renta SS08
Irina Kulikova voor Donna Karan SS08Irina Kukilova voor Anna Sui SS08

Wie is jouw favoriete model van dit moment!? (Virginie)

Beeld: style.com

Deel dit artikel
Back to top