Fashion

Pierre Hardy x Gap

Het was even stil op het ‘designer goes high street keten’ front maar er is weer een nieuwe samenwerking op komst. Schoenenontwerper Pierre Hardy, voor wie Manolo Blahnik allang een pas op de plaats heeft moeten maken, gaat een collectie maken voor Gap.

Pierre Hardy begon in 1998 zijn carrière bij Christian Dior schoenen voordat hij in 1999 zijn eigen collectie lanceerde. Hij werd daarna creative director van Hermes Jewelry en heeft als laatste artpiece schoenen voor Balenciaga ontworpen (remember de extreme sneaker heels van de AW 07 collectie!?). Normaal gesproken zijn de eyecandies van Pierre Hardy behoorlijk buiten mijn budget maar daar gaat nu verandering in komen. De designer gaat voor Gap Europe een kleine collectie ontwerpen voor het herfst/winterseizoen.W-O-W! Pierre Hardy schoenen voor Gap prijzen!? Ik heb er in dat geval echt geen enkel probleem mee om daar even voor over de grens te gaan, naar 1 van de Gap vestigingen in landen om ons heen…

Pierre HardyPierre Hardy voor Balenciaga AW 07

De collectie zal zowel mannen- als vrouwenschoenen bevatten maar deze winter zullen de planken slechts door een paar modellen gevuld worden. In de lente van 2008 zal een meer uitgebreide collectie uitgebracht worden.

Ik kan niet wachten tot de eerste foto’s van de schoenen onthuld worden! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top