Fashion

Zoontje voor Karen Elson

Altijd fijn als je je dag met beschuit met muisjes kan beginnen. Want eerlijk is eerlijk: ik ben dol op die combi, het maakt niet uit of het in de wit/roze of wit/blauwe kleurstelling is. Vandaag gaan we voor de laatste: Karen Elson is bevallen van een zoontje!

Karen Elson in actie voor Zac Posen '07Voor het Britse topmodel is het haar tweede kindje met The White Stripes frontman Jack White. De new bundle of joy heeft de naam Henry Lee White meegekregen en is dinsdag in Tenessee geboren. “De baby en zijn moeder voelen zich allebei erg gezond en blij,” aldus een woordvoerder. Karen Elson trouwde in 2005 met hubbie Jack White op de Amazone rivier, hetzelfde jaar waarin zij de British Fashion Award for Best Model in de wacht sleepte.

Toen Elson zwanger was van haar nu 15 maanden oude dochtertje Scarlett, opende zij de AW06/07 show van Marc Jacobs in een wijdvallende (vast niet toevallig!) jas met korte mouwen. Ook voor zwangere modellen staat er dus maar een bepaalde tijd voor zwangerschapsverlof…

Veel geluk voor deze happy family! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top