Fashion

Designer brillen

De zon schijnt weer volop! En bij veel zon, is het natuurlijk erg handig als jij je mooie ogen beschermt met een goede zonnebril. En dat hoeft niet meteen zo’n goedkope te zijn. Nee, deze zomer gaan wij op sjiek...

Temperely Londen: beiden 160 pondWant zeg nou zelf: door dichtknijpen krijg je rimpels, door geen bril te dragen, wordt je oogbal ontzettend aangetast en als je te vaak je oog dichtknijpt denkt je omgeving dat je de hele tijd met ze aan het sjansen bent.

Aangezien ik absoluut niet voorzichtig ben met mijn zonnebrillen (ik ga er vaak op zitten zodat hij helemaal plat is, gooi ze zonder hoesje mijn tas in met als gevolg krassen, veel krassen en ga zo maar door) durf ik het niet aan om een designerbrilletje te kopen. Maar voor degenen die wel met zo’n ding om kunnen gaan, heb ik een paar trendy zonnebrillen op een rijtje gezet. Heb je één van onderstaande brillen, dan ben je verzekerd van een hele zomer fashionable terassen, bakken en shoppen. En heel belangrijk: je kunt al die hunks vanachter je donkere bril lekker stiekem begluren. Niemand die het ziet.

Altijd leuk om een desingerbril te scoren die in de uitverkoop is (misschien iets voor mij?). Wat dacht je van deze twee Armani en Gucci brillen?

Armani-bril: van 420 voor 270 dollar via amazon.com Gucci-bril van 325 voor 140 dollar via amazon.com

Wil je het iets dichter bij huis zoeken, dan is Het Huis wel iets voor jou. Ze hebben de beste merken. Check bijvoorbeeld die van Dolce & Gabbana en Versace. Hoe hip.

Dolce & Gabbana: 149 euro Versace-bril: 209 euro

Wat voor zonnebril heb jij? 

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top