Fashion

Stylist: The Creation of Style

Het zonnetje schijnt niet, de lucht is niet helderblauw en natuurlijk heb ik zo’n rustig Pinksterweekend gehad dat ik fris en fruitig de nieuwe werkweek in ga, maar niet heus. In andere woorden: een dag die hopelijk heel snel voorbij gaat. Zucht. Dus, omdat ik alles zo simpel wil mogelijk houden, hierbij een no-brainer vraagje voor je… Wat hebben ontwerpers, redacteuren, fotografen en celebrities met elkaar gemeen?

Stylist: The Creation of Style

Hun stylisten natuurlijk. Een eerbetoon aan deze fast-forward fashionistas verschijnt binnenkort op de planken. ‘Stylist: The Creation of Style’ is een verzamelbundel waarin je werk vindt van de 16 topstylisten-van-het-moment inclusief Paul Cavaco, Carlyne Cerf de Dudzeele, Grace Coddington, Edward Enninful, Lori Goldstein, Tonne Goodman, Andrea Lieberman, Polly Mellon, Camilla Nickerson, Carine Roitfeld, Venetia Scott, Karl Templer, Melanie Ward, Alex White, Brana Wolf en Joe Zee.

Het boek bestaat uit 272 pagina’s met 225 foto’s van grote namen als Richard Avedon, Helmut Newton, Steven Meisel en Annie Leibovitz. Anna Wintour is verantwoordelijk voor het voorwoord.

‘Stylist: The Creation of Style’ ligt vanaf oktober in de winkels. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top