Fashion

Geen Kraftwerk meer

Een paar maandjes geleden liepen we nog rond in de vervallen elektriciteitscentrale in Berlijn, de speelruimte van Kraftwerk. Maar helaas was dat eenmalig; dat heeft Mr. BREAD & butter zojuist bekendgemaakt.

BBB Kraftwerk

Er was eens BREAD & butter Berlijn. Dat ging niet goed. Op reactie van de terugslag bedacht de organisatie een alternatief. En toen was er opeens Kraftwerk. Dat ging wel goed, maar alsnog keert het mode event niet terug. Ondanks de positieve feedback heeft Karl-Heinz Müller aangekondigd om Kraftwerk te laten voor wat het is en voortaan de volle focus te leggen op de B&b beurs in Barcelona. Exposanten besteden hun budget liever uit aan een beurs in Barcelona dan het te verdelen over twee beurzen.

BREAD & butter heeft ook laten weten een nieuw onderdeel te presenteren tijdens de zomer 2007 editie: BREAD & butter Design. Hier laten 38 studenten van de Escuela Superior de Diseño y Moda Felicidad Duce hun ontwerpen zien die ze speciaal voor B&b hebben gemaakt met als thema ‘Dust’.

Tijdens de openingsavond van de beurs tonen de studenten hun afstudeercollecties met een show, waarvan 2 kledingstuks per collectie gepresenteerd worden in een van de 38 high-fashion winkeletalages van de Spaanse stad.

Nou, ik heb er weer helemaal zin in. Hierbij nog even the one and only filmpje van Fashionscene bij Kraftwerk. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top