Fashion

Terry Richardson x UNIQLO

Voor degenen die denken: Terry Richardson en wie? UNIQLO is een populair Japans casual kledingmerk. Het label is onder andere bezig met een pop culture tee project, want ‘een T-shirt is meer dan een T-shirt. Het is een expressie van wie je bent. En van de honderden limited edition T-shirts waar je jaarlijks uit kunt kiezen, vind je altijd wel eentje die precies beschrijft hoe je je voelt. Dat is UT’s filosofie.’.

Terry Richardson x UNIQLO

Schattig. Maar whatever man, ik ben gewoon een fan van Terry Richardson die ook heeft meegewerkt aan dit T-shirt project. De Amerikaanse fotograaf heeft 3 setjes van zwartwitte tees in elkaar geflanst met zijn typerende foto’s waaronder eentje van zichzelf. De twee andere afbeeldingen zijn van een speenvarken en een kale man met ontbloot, harig bovenlichaam. Very Terry dus. Check ook de andere T-shirts van het project. Ze zijn erg cool en divers, zeker de moeite waard om te bekijken!

Natuurlijk zijn de tees momenteel alleen verkrijgbaar in Japan en niet in Nederland. Ze komen naar Europa toe met Groot-Brittannië als dichtstbijzijnde verkoopadres. Grrr... (Nana)

Deel dit artikel
Back to top