Fashion

Puberruil zoekt deelnemers

Tegenwoordig wordt er van alles geruild. Maar, zoals ik al zei in mijn vorige headline, van ruilen komt huilen. Van huilen komt drama en van drama komt hoge kijkcijfers. In andere woorden: een succes formule in televisieland. Het tijdelijk inwisselen van vrouw, huis, vakantie en beroep. Zou jij het doen?

PuberruilHoor ik daar een ‘ja’? Misschien is ‘Puberruil’ dan wel iets voor je. In het programma van de KRO worden twee jongeren gevolgd die voor een paar dagen ruilen van onder andere school, hobby’s, bijbaantjes en uitgaan. Momenteel is het team druk bezig met de voorbereidingen van het vierde seizoen inclusief de jacht naar deelnemers. Hierbij een oproepje;

Puberruil is op zoek naar de ultieme, hippe modebabe. Doe jij niets liever dan winkelen? Ga jij liever dood dan dat je zonder make-up de straat op moet? Wil je graag model worden, styliste of schoonheidsconsulent? Is roddelen met je girlfriends je favoriete hobby? Ben jij een echte city chick? Zijn Paris Hilton en Sylvie Meis je rolemodels? Dan zijn we naar jou op zoek!

 

We zijn specifiek op zoek naar een meid van 17, 18 of (net) 19 jaar. En je moet nog thuis wonen bij je ouder(s). Stief-, pleeg- of adoptie ouders mogen natuurlijk ook.

 

Neem contact op met de redactie (020 - 799 0 862 of puberruil@kro.nl) en we vertellen je heel graag meer. Je zit natuurlijk niet meteen aan een deelname vast. Zie je het na het kennismakingsgesprek toch niet zitten om mee te doen? Geen probleem!

Het nieuwe seizoen is vanaf 30 augustus te zien. Zie je op televisie! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top