Fashion

Diesel:U:Music 2007

De ‘U’ staat voor unsung, unsigned en unseen. Voor de zevende keer alweer geeft Diesel verborgen muziektalenten de gouden kans om die ene recorddeal in de wacht te slepen. Op een gegeven moment wil je meer dan alleen onder de douche zingen…

Diesel:U:Music 2007

Zangambities? Wees dan eerlijk tegen jezelf en stel deze vraag: ‘ben ik geschikt voor de Idols bloopers editie tijdens de audities?’. Echt niet? Stop dan met roken, drink veel thee met honing en spaar je stem, want dit is de tijd om de nachtegaal in je op haar opperbest te tonen. Tot en met 13 mei kan iedereen die een passie voor muziek en talent heeft zich aanmelden voor deze internationale muziekwedstrijd via de site, www.diesel-u-music.com. Er zijn 3 genres: rock/indie, urban/hip-hop, electronic/dance. Finalisten worden in juli bekend gemaakt die dan doorgaan naar het internationale Diesel:U:Music Awards in oktober waar de grote spelers van de muziekindustrie aanwezig zijn.

De aanmeldingen worden beoordeeld door een internationale jury, maar je kunt zelf ook je stem uitbrengen. Download de liedjes op op je Mp3 en laat weten wie jouw favoriet is.

Deze Nachtegaal blijft toch liever onder de douche zingen… (Nana)

Deel dit artikel
Back to top