Fashion

Naomi Campbell wil eigen lingerie

Wow, je kunt vandaag niet heel even wegdommelen want dan mis je de ene na de andere scoop. Fashion newsflash numero 2: Naomi Campbell gaat een lingerielijn lanceren!

Naomi Campbell bij show Victoria's SecretDe catwalkdiva is dit keer dus eens niet in het nieuws vanwege haar welbekende woedeuitbarstingen of de gevolgen daarvan. Nee, miss Campbell houdt het nu eens strictly professional: ze wil een eigen lingerielijn op poten zetten. En Naomi weet ook precies wie haar daarbij moet helpen; ze heeft niemand minder dan de talentvolle Christopher Kane in gedachten om deze behaatjes, slipjes, stringetjes et cetera te gaan ontwerpen.

Volgens de Britse krant The Mail on Sunday hebben de eerste besprekingen tussen het topmodel en de ontwerper al plaatsgevonden. Maar het is nog wel even afwachten of Kane het in zijn overvolle schema kan inpassen… Hopelijk gaat dat allemaal lukken, want ik ben erg benieuwd hoe ‘Naomi C. lingerie’ eruit zou zien! Iets met alarmbellen en sirenes voor wanneer het kookpunt bij de draagster wordt bereikt en je maar beter uit de buurt kan blijven!?

Ook voor dit nieuwtje geldt: keep you posted! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top