Fashion

To-orist tees

Afgelopen weekend wees een vriendinnetje me heel vriendelijk op zo’n typje. Bedankt nog daarvoor, ik kon de rest van de avond mijn ogen er niet meer vanaf houden. Een ik-weet-dat-mijn-boobies-er-eigenlijk-veel-te-groot-voor-zijn-maar-toch-doe-ik-zo’n-iniminie-shirtje-aan-typje… En zo stond ze de hele avond achter de bar; leuk voor de boys misschien maar wat mij betreft had de barmissy een ander outfitje aan mogen trekken.

To-orist tee

To-orist tee

Maar dan heb je ook nog de variant met mensen die iets te ruim in hun vel zitten en toch nog graag iets te strak in hun tee willen zitten. Mij niet gezien hoor, mijn shirts mogen, wat zeg ik: moeten, lekker los, wijd en lang zijn. Waarom? 1. Meer bewegingsvrijheid. 2. Eventuele oneffenheden (lees: bijvoorbeeld iets te uitgebreid gedineerd) worden mooi gecamoufleerd. 3. Een paar omlaag kruipende broeken kunnen easy piesy, niemand die het ziet! En: als je het combineert met een skinny en leuke pumps/booties kom je toch nog vrouwelijk voor de dag…

Ook al zijn er genoeg leuke labels die met fijne, grafische tees op de proppen komen, ze blijven de shirtjes voor de ladies klein, kort en strak maken… Daarom volstaat voor een tee naar mijn eisen een bezoekje aan de mannenafdeling van H&M (of iedere andere winkel) ook vaak. Maar mijn oog is nu op het Britse merk To-orist gevallen. Via de online shop van Supra Fly kun je de shirts en sweats van dit label bestellen en de keuze is best moeilijk… Zal ik voor de verrekijker-, tuxedo- of televisieprint gaan!? De meer medisch ingestelde personen kunnen natuurlijk voor de hersens, hand of het spijsverteringskanaal gaan!

Wissel je die iniminie look ook eens in voor een iets wijder vallend shirt, of ben je echt van strak-strakker-strakst!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top