Fashion

Soupisok x Fight© cancer

Zie je ze ook altijd staan, zo heerlijk niet overdekt opgesteld voor de Appie waar je wel naar binnen moet? Of daar aan het einde/begin (net waar je vandaan komt) van de Kalverstraat als je even een speed shopsessie wilt doen!? Ik ben al een paar keer voor de bijl gegaan en dat zouden eigenlijk meer mensen moeten doen…

Soupisok x Fight cancerVoor even speel ik nu de moraalridder, doe ik anders niet zo vaak hoor. Maar goede doelen? Ik ben voor! In mijn goede doelen pakketje zitten nu 3 organisaties, voorlopig is dat ook wel even genoeg. 1 keer per maand wordt er per goed doel 5 euro afgeschreven, een bedrag dat ik heus wel kan missen. En voor een losse actie zo hier en daar kan ik toch ook echt nog wel wat geld vrijmaken. Zoals bijvoorbeeld voor de Soupisok x Fight© cancer!

Het Nederlandse label heeft voor de KWF Kankerbestrijding een exclusief polsbandje ontworpen, met de slogan “Love life, fight cancer”.  De gehaakte polsbandjes van Soupisok zie je steeds vaker en niet zomaar, ze zijn super leuk en weer een wat anders dan de meer standaard polsaccessoires. Het aqua polsbandje kost 16, 95 en is te koop via webshop watMooi of de site van Fight© cancer.

Goed initiatief, mijn goede doelenbudget wordt weer aangesproken! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top