Fashion

T-shirt daten

Het is echt geen schande hoor, geloof me nou maar. Hoeveel mensen om je heen ook gaan samenwonen, trouwen, kinderen krijgen… Blijf rustig, adem in, adem uit en veeg die zweetdruppeltjes van je voorhoofd. Single zijn mag best!

Ook al lijken sommige mensen van het tegendeel overtuigd, het is echt geen misdaad om nog niet te tortelen in je liefdesnestje voor twee. En hier spreekt iemand die het kan weten… Natuurlijk is het meestal leuker om wél iemand te hebben met wie je het spreekwoordelijke lief en leed kan delen, maar een beetje om je heen kijken en hier en daar wat daten is ook goed te doen. Je kan de rest van je leven altijd nog met 1 en dezelfde persoon thuis op de bank hangen toch!?

Ben je wel van het experimenteren op datinggebied en uitgekeken op de gemiddelde zeg-ken-ik-jou-niet-ergens-van-manier om een date op te pikken, misschien moet je dan eens een kijkje nemen op de site van Peachy. Dit bedrijf heeft namelijk iets nieuws bedacht: T-shirt daten… Je kunt een shirt bestellen met op de rug een persoonlijke code. Geïnteresseerden kunnen vervolgens een smsje sturen naar die code en de drager van het T-shirt krijgt dit dan binnen op zijn/haar mobiel. Het is dan aan die persoon om wel of niet verder te gaan qua contact en het eigen telefoonnummer dus al dan niet bekend te maken.

Peachy shirt man

Deze manier van contact leggen zou het makkelijker moeten maken voor de verlegen personen onder ons… Geef mij dan toch maar gewoon de methode van op iemand afstappen en een praatje maken, met de kans dat het soms niet helemaal zo loopt als je zou willen. Shit happens. Nog altijd een stuk makkelijker dan zo omslachtig te werk gaan met een T-shirt. En om nu te zeggen dat die shirts echt  bombdiggy zijn!?

Ach ja, misschien geloof jij er wel in? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top