Fashion

Ronde 3 voor Scarlett Johansson

Scarlett Johansson kon je vorig jaar al zien in de Louis Vuitton reclamecampagnes. En ook voor volgend seizoen heeft de succesvolle actrice getekend. Scarlett is dan weer te zien in de voorjaar/zomer campagne…

Scarlett in de reclamecampagne van Louis VuittonDie Scarlett toch. Ze heeft het helemaal. Zo scoorde ze vorig jaar niet alleen maar een contract bij het Franse modehuis, maar ook bij Reebok, waarvoor zij zelf haar eigen sneaker ontwierp (de Scarlett 'Hearts' Rbk-schoen). Twee compleet verschillende werelden (sjiek versus sportief) maar allebei passen ze goed bij Johansson. En het ziet er naar uit dat 2007 ook écht het jaar gaat worden voor Scarlett. Niet alleen schitterde ze in een stomende videoclip met Justin Timberlake, maar voor komend jaar is ze ook weer te zien in een nieuwe reclamecampagne van Louis Vuitton.

Geruchten gaan dat ze volgende week al de campagne gaan schieten in Los Angeles met modefotografen Mert Alas en Marcus Piggott. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat, maar Scarlett kennende, wordt het weer een super campagne! (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top