Fashion

Ontwerp je eigen sneaker

Ben je een echte sneakerfan, maar baal je steeds dat de rest van Nederland met zo’n zelfde exemplaar als jij rondloopt? Puma heeft hier iets op verzonnen. Speciaal voor degenen die een beetje origineel uit de hoek willen komen, is er nu de Mongolian Shoe BBQ....

Hoe origineel kun je zijn!De nieuwste sneaker van Puma is geïnspireerd op de Mongolian BBQ, een eetstijl uit het verre oosten van eeuwen geleden. In Mongolië verzamelde het Ghenghis Khan’s Mongoolse leger voor hun avondmaaltje vlees en groente bij elkaar en sneden dat met hun eigen zwaarden om het vervolgens alles in hun helm lekker te koken (!!). En tadaa: het geheel werd meteen omgedoopt tot Mongolian BBQ. En ook nu is het een populaire eetgewoonte in Azië. Je verzamelt allemaal lekkere ingrediënten en wokt ze samen tot een heerlijk gerecht.

Maar wat heeft dat in godsnaam te maken met de nieuwste Puma sneaker? Nou, echte liefhebbers van de schoen, kunnen voortaan hun eigen gympies samenstellen. Je kiest nu niet verschillende ingrediënten, maar verschillende soorten stofjes, kleuren en soorten leer. En de schoen wordt niet gekookt in een helm, maar verwerkt geheel naar jouw smaak (kosten: 130 euro). Binnen zeven weken wordt jouw unieke sneaker thuisbezorgd. Hoe origineel!

Ben je al ontzettend enthousiast geworden bij het lezen van dit stukje? Waar wacht je dan nog op. Surf naar de site van Puma en ‘bereid’ vandaag nog jouw Mongolian Shoe BBQ!

(Elisah) 

Deel dit artikel
Back to top