Fashion

Alles wat je wilt weten over Rihanna’s Fenty x Puma Show in Parijs

Paris Fashion Week is in volle gang. De crème de la crème van de modewereld mogen hun oogstrelende creaties showen tijdens een van de bekendste modeweken ter wereld. Ook mode-icoon Rihanna showde haar nieuwe Fenty x Puma Fall Winter 2017/2018 collectie in de Franse hoofdstad.

Zoals gewoonlijk waren alle ogen op de zangeres gericht gericht.  De 29-jarige hitmaker was gehuld in een opvallende neon groene badjas. Hoewel Rihanna’s ochtendgewaad wat simpel oogde, was dat niet te zeggen van de ornamenten die de oren en hals van de zangeres sierden. Rihanna is niet vies van een beetje bling en droeg daarom oversized oorbellen om haar look af te maken. 

Hoewel de zangeres zelf goed was bedenkt, stuurde ze haar modellen in weinig verhullende creaties de catwalk. De mannequins die in Bad Gal RiRi’s nieuwe ensemble over de catwalk mochten paraderen waren niemand minder dan supermodellen Lily Donaldson, Stella Maxwell en Joan Smalls. Kleurrijke outfits, gewaagde underboobs en stoere jassen passeerden de revue. De kleding was zowel urban en sporty als supersexy. 

De collectie van Riri werd niet in zomaar een gebouw getoond.  De venue was de Nationale Bibliotheek van Frankrijk. De catwalk bestond uit tafels uit de bibliotheek die tegen elkaar aan waren geschoven. 

Uiteraard was de front row bezet door een paar van Rihanna’s A-list vrienden. Zo werden dames als Cara Delevingne en Salma Hayek op de eerste rij gespot. Andere celebs als Caroline Vreeland, Chiara Ferragni en Joe en Nick Jonas waren ook aanwezig bij de show. 

Ook Rihanna's familie zat front row tijdens de veelbesproken show.

 

Rihanna and Cara Delavingne at #FentyxPuma fashion show #Rihanna

Een bericht gedeeld door 👑Queen Rihannna 👑 (@badgallriri29) op

Beeld thumb: Getty Images

Bekijk alle foto's van de show hieronder.

Deel dit artikel
Back to top