Fashion

Universe on a T-shirt

Ik schaam me diep, diep, diep.. Maar goed, uiteindelijk ben ik ook een mens die af en toe een foutje begaat. Ik woon nu al een tijdje in Amsterdam en ik heb net pas Universe on a T-shirt ontdekt, een winkel in Amsterdam, op een buitenlandse site nota bene. Shame on me…

Universe on a T-shirt


Universe on a T-shirt

Via Josh Spear kwam achter de T-shirt winkel in de Eerste Bloemsdwarsstraat. Sinds mei 2006 zit Universe on a T-shirt in deze zijstraat van de Rozengracht. Vers nieuws is het dus niet, maar beter laat dan nooit, toch?

Alle tees zijn in hun workshop ontworpen en met de hand geprint. De missie van Universe on a T-shirt is mensen helpen het H&M effect te vermijden: ‘Going out and meeting 3 other people in the same shirt.... Not that's the end of the world, but some people like to have something unique J’. Ook om je goed over te voelen is dat Universe on a T-shirt zoveel mogelijk werkt met milieuvriendelijke producten.

De winkel bestaat uit zowel mannen als vrouwen T-shirt en hoodies, maar je kunt hier ook terecht voor stoere babykleertjes en accessoires. Check voor meer info op www.universeonatshirt.com. By the way, ze hebben ook een online store. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top