Fashion

MOB x MCM

De wonderen zijn de fashionwereld lang nog niet uit… Streetwearlabel Married to the Mob en voormalig-oude-wijven Duits accessoire- en tassenlabel MCM hebben de handjes ineengeslagen. Resultaat? Een witte leren MOB logo tas.

MOB x MCM tasNadat het luxe merk MCM vorig jaar aan haar tweede jeugd begon door met Adidas de streetwear kant op te gaan, trekken ze dit nu door.Het Duitse label ontwierp voor MOB exclusief 50 tassen, voor “Most Official Bitches around the globe who take pleasure in luxury and quality and not to mention have an eye for style”.

Creatief directeur van MCM, Michael Michalsky, is erg blij met de samenwerking: “Wanneer twee tegenovergestelde labels zoals MCM en MOB samenkomen en de chemie is goed, dan kan het resultaat zo spectaculair zijn als dit is.” Ook oprichtster en designer van MOB, Leah McSweeney is heel enthousiast: “Werken met MCM was niet alleen leuk en inspirerend, het was echt een voorrecht. En daar bovenop: ik heb mijn eigen tas gekregen, hoe dope is dat?!”

Wederom een bewijs dat streetwear zich steeds meer richting streetcouture ontwikkelt… De 50 MOB tassen zijn alleen te verkrijgen bij Colette, dus: run Forrest, run! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top