Fashion

Nabaztag bunny

Ik moet bekennen dat ik niet Martin Gaus' beste vriendin zou kunnen worden, want ik ben niet zo'n grote dierenvriend. Ten eerste ben ik allergisch tegen katten. Alleen Hello Kitty voor mij, alsjeblieft. Verder vind ik honden wel oké, maar dat zal nooit overgaan naar liefde. En Animal Planet heb ik nog nooit langer bekeken dan 10 tellen.

NabaztagMisschien is het wel gezellig om een viervoeter in huis te hebben, maar het is voor mij teveel moeite. Ik zou er heel veel tijd in moeten stoppen voordat Pluto de krant kwijlloos naar me brengt. En ik kan maar niet wennen aan die muffe hondengeur… Geeft ook niet, want ik heb al een high-tech alternatief gevonden. Martin’s trainingsprogramma is overbodig met mijn toekomstige huisdier/personal assistant, Nabaztag bunny. Dit robotkonijn maakt je wakker, vertelt je wat voor weer het wordt en waar alle verkeersfiles zitten. Hij leest ook je mails voor en houdt je op de hoogte van alle beursontwikkelingen. Maar het is niet all work, no play. Nab heeft ook last van buien (‘bloody boring’), en dat laat ‘ie je ook weten. Je kunt hem ook linken aan z’n soulmate, naar jouw keuze, en je kunt zijn oorbewegingen instellen per bezigheid.

Het enige wat je nodig hebt, is internetverbinding en dan is Nabaztag helemaal gereed om jouw trouwste vriend te zijn. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top