Fashion

What to do with high heels?!

Deze week was dit topmodel al twee keer in het Fashionscene nieuws en ze heeft er alles aan gedaan om nog een keer de headlines te halen… Irina Lazareanu, de recordhoudster meeste-catwalkshows-in-eerste-seizoen-als-model, loopt natuurlijk ook in the Big Apple in diverse shows mee en dat gaat haar ondanks haar rising star niet altijd even goed af.

Boosdoener bij Irina: oranje pump Peter Som

Bij de show van Peter Som had Irina ruzie met haar knaloranje pumps, die eerlijk gezegd niet eens zo hoog/onmogelijk waren (voor mij misschien wel, maar in modellenland toch niet?). Op de heenweg ging het nog goed maar aan het einde van de catwalk, waar ze haar poses voor alle fotografen wilde doen, struikelde miss Lazareanu… Ze aarzelde geen moment en besloot om niet door te gaan voor de gescheurde enkelbanden/ whiplash/ gebroken pols: Irina trok de pumps uit en vervolgde haar terugtocht op blote voeten!

Smart thinking, als je onderstaande filmpjes bekijkt zouden meer modellen dat misschien moeten doen…

Tijdens Karl Lagerfeld’s show bij de fashion week in Parijs:

Auwwww… Model Kamilia Wawrzynia valt tijdens de show van Vivienne Westwood SS07 in Parijs, terwijl ze een gieter vol water met zich meedraagt. En het blijft niet bij 1 klein struikelpartijtje:

You can feel their pain; de deelneemsters van America’s Next Top Model seizoen 6 (nu hier op tv):

Oké, niet alle modellen hebben misschien de ‘sterrenstatus’ van Irina of mogen zich de muse van Kaiser Karl of Nicolas Ghesquiere noemen. Maar als je als een Bambi op het ijs rond glibbert en stuntelt, zou ik het wel weten! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top