Fashion

Glamour Stiletto Run 2007

Glamour Stiletto Run 2007

Je hebt kans op schaafwonden, blaren en verzwikte enkels, maar dat is slechts een bijzaak. Ren je rot en doe mee aan de tweede Glamour Stiletto Run!

Hoeveel girlpower heb jij? Op donderdag 8 maart organiseert Glamour de Stiletto Run, hét sportieve event voor fashionista’s, om het nieuwe modeseizoen in te luiden. Held of geen held op torenhoge hakken, pak de gouden kans en schrijf je in! Wie als eerste de finish lijn bereikt, mag de ultieme shop-till-you-drop sessie doen met 10.000 euro op zak.

Let op: deelnamevoorwaarden zijn echter aangescherpt! Het traject is een stuk langer, 350 meter. De stilettohak moet minimaal 9 cm hoog en 1,5 cm breed zijn. Ook dit jaar geldt: women only en je moet 18 jaar of ouder zijn. Om mee te doen gebruik je op de site de unieke inschrijfcode, die je in het maartnummer van Glamour vindt. Op 1 maart worden de 200 deelnemers bekend gemaakt.

Je hebt nog tijd om een paar keer een parcours in je huiskamer op je stiletto’s af te leggen, dus haal je stopwatch uit de kast. Succes ladies! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top