Fashion

G-star ontvangt Grand Seigneur

Gstar


G-G-star is niet te stoppen: de Draper’s Young Fashion Brand Award 2006, een nieuwe schoenenlijn, 60 winkelopeningen voor dit jaar met een internationale expansie en nu ook een Grand Seigneur in de prijzenkast.

Jos van Tilburg, oprichter en directeur van G-Star, heeft uit handen van Harry van Dalfsen van MODINT, ondernemersorganisatie voor mode, interieur en textiel, de “Grand Seigneur” ontvangen. Deze onderscheiding, de hoogste binnen de Nederlandse modebranche, werd tijdens een bijeenkomst voor genodigden voor de 20ste keer uitgereikt.

Van Tilburg, die de onderscheiding zelf in ontvangst nam, is trots. “Het is een eer om deze prijs te ontvangen voor wat we met G-Star hebben bereikt in de afgelopen jaren. Deze prijs is niet voor mij persoonlijk, maar voor G-Star als collectief”. In een korte toespraak bedankte Van Tilburg zijn leveranciers, klanten en medewerkers voor hun inzet en loyaliteit.

De jury heeft unaniem gekozen voor G-Star. Het juryrapport zegt hierover: “Met G-Star wordt sinds de start van het bedrijf in 1989 een sterk en herkenbaar modesignatuur neergezet binnen een heel gespecialiseerd kledingsegment. Innovatief, op het scherp van de snede, krijgt dit kledingsegment door G-Star een hippe dimensie. G-Star speelt in op de non-conformistische tijdgeest spreekt mannen en vrouwen van elke generatie aan. G-Star denkt niet meer in doelgroepen qua leeftijd, maar qua state of mind.”

Go G-star! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top