Fashion

GUP, The Fashion issue launch

Magazine GUP (Guide to Unique Photography) verschijnt tweemaandelijks en vertegenwoordigt de groep fotografen die zich ‘vernieuwend, scherp en trendsettend’ mogen noemen. Jonge fotografietalenten komen aan bod, samen met de ervaren rotten in het vak. Kortom: GUP is hét blad voor kiekjeslovers en zaterdag 27 januari ook voor fashionlovers!
GUP#8, The Fashion issue

De 27e zal GUP een heuse launch party hosten in Kriterion, ter gelegenheid van GUP#8, The Fashion issue. Een nieuw jaar, een tikkie groter en nog meer strak fotografiewerk. GUP Magazine gaat los in 2007. Met als kick-off zaterdag 27 januari. G-day. ’s Middags launchen ze de nieuwe GUP, The Fashion issue tijdens de Amsterdam International Fashion Week. ’s Avonds trekken ze dit nog even door in Kriterion met The Fashion Night Party.

Tijdens de Laundry Days van de AIFW is bios Kriterion dus ook een to-do op je lijst, want onder het genot van free booze kun je genieten van fashion fotografie, fashion film en fashionably dj’s. En: je krijgt een gratis exemplaar van GUP#8, The Fashion issue!

En het goede nieuws: damage?Zero! Zie je de 27e, vanaf 21.00 u… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top