Fashion

K-Swiss Nautical

De sneakers van K-Swiss dompelen zich onder water en dat hebben we hier bij Fashionscene geweten. Niks geen persbericht op papier of cd-rom. Nee hoor, gewoon (noem het maar gewoon) een vissenkom. Met bijbehorende attributen in de vorm van bodemgrind, waterplantjes, vissenvoer en… twee goudvissen!

A fishy launch

Zedler Low

De toon was gezet, het thema water (oké, ‘nautisch’) was luid en duidelijk door gekomen. Ook de lancering van de nieuwe K-Swiss lijn liet niets aan de verbeelding over. Vissen all over the place, matrozen plus kapiteins (Popeye meets Olijfje), zalmroze cocktails en natuurlijk vissige hapjes… Maar genoeg over het thema; we schakelen over naar de sneakers.

De drie modellen uit de premium lijn zijn geïnspireerd op de klassieke zeilsport mét een street dip. De Zedlers zijn logischer dan je denkt, in de jaren ’90 is K-Swiss namelijk sponsor geweest van het belangrijke zeilevenement de America’s Cup. Toen creëerde het merk speciale ‘dekschoenen’ en nu zijn het waterafstotend leer en de antislipzool terug. De Zedler is verkrijgbaar in drie uitvoeringen; Mid, Low en Slip On.

De gehele maand december kun je voor de Zedlers exclusief terecht bij Seventy Five op de Nieuwe Hoogstraat 24 te Amsterdam. Vanaf januari 2007 zijn de sneakers bij een beperkt aantal winkels te verkrijgen. (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top