Fashion

Marc Jacobs addict

Op zoek naar nieuwe interessante fashion sites/blogs kom je heel veel tegen. Leuke, minder leuke, vette, minder vette, saaie, minder saaie… In het land der internet is het af en toe goed speuren naar de kick ass krenten in de pap. Heel soms kom je dan ook wat überfanatieke fashionfreaks tegen. Om bijna bang van te worden.

Marc Jacobs addict no.1Zo is er een Zweedse blogger die er een beetje psycho trekjes op na houdt. Want zeg nou zelf: een zwak voor mode? Prima, niks mis mee. Fan van een bepaalde designer? Helemaal oké, kan iedereen gebeuren. Maar een website oprichten en onderhouden die de naam ‘Letters to Marc Jacobs’ heeft?? Are you kidding me?! “E” (smart girl, dat ze haar echte naam plus ware identiteit niet prijs geeft) is op geen enkele manier familie van of bevriend met de ontwerper (houden zo!) maar is volgens eigen zeggen “just a girl, standing in front of a boy, asking him to love me”. Wow, hoeveel klappen van de spreekwoordelijke molen zou zij hebben gekregen?

Iedere topic op de site van deze Marc Jacobs addict begint met “Dear Marc”. Nu vraag ik je: how low can you go? Tot een bepaalde leeftijd kan ik imaginery friends echt wel door de vingers zien, maar dit… Een volwassen vrouw, en plein public op internet! Ze is zelfs moeder van twee kiddo’s en ‘schrijft’ MJ uitgebreid over de bday van haar 5-jarige dochtertje. Een van de onderwerpen op de homepage luidt “Somebody help me?”. Ze verzoekt de ontwerper om wat van zijn marketinggeheimen met haar te delen op het gebied van advertenties. Ik citeer: “I need help”.

Like hell you do! MJ, laat je niet op de kast jagen door deze Zweedse over obsessed blogger. 1 tip: nooit, maar dan ook echt never nooit je adres of telefoonnummer geven! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top