Fashion

William Sledd

Hey bitches! Dat zijn de openingswoorden van William Sledd, je nieuwste gay friend en de hotste ontdekking van dit moment in YouTube land. Ik kwam hem zelf tegen in de Women’s Wear Daily, want zover heeft de Kentucky boy het al geschopt met zijn videootjes.

Een homo vriendje, wie wil hem niet!? Zo eentje als Will & Grace’s Will en Jack, maar dan een die zich meer bezighoudt met fashion en style. Dat is William Sledd, een erg über-loveable kleurrijke persoonlijkheid die een paar keer per maand achter zijn videocam zit om zijn hart te luchten over fashion faux pas’: Ask A Gay Man. Hij heeft al een aardige fanclub voor zichzelf opgebouwd en terecht!

De 23-jarige William besteedt zijn draaidagen voor/achter de camera aan antwoorden geven op modegerelateerde vragen van kijkers, fashion specials over onder andere jeans en kapsels en vaak nodigt hij een co-host uit voor zijn ‘show’. De Sledd is voor zijn Ask A Gay Guy: Fashion Victim edition onder andere als undercover fashionista op pad geweest, gewapend met zijn camera natuurlijk, op zoek naar big fashion no-no’s.

Je new best friend heeft al 6 jaar retailervaring bij GAP en hij was Best Dressed op de middelbare school. En daarom is hij bevoegd om modeadvies te geven, aldus Sledd. Zijn filmpjes zijn verslavend en h-i-l-a-r-i-s-c-h op een authentieke homo manier: I’m hooked!

Ik vond dit filmpje van William wel een gepaste kennismaking footage voor je. Enjoy! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top