Fashion

The next Lauren Weisberger?

Shame on you als je de film nog niet gezien hebt. Het is niet de klassieker van de eeuw maar zeker met de laatste roddels uit Vogue modeland is het een must see. Of wil je soms onbevooroordeeld de sollicitatieprocedure in gaan met Anna W.?

Anna W. op zoek naar nieuwe assistentJa, je leest het goed. Het geruchtencircuit heeft dit keer wel een heel interessant nieuwtje uitgespuugd: Anna Wintour zou op zoek zijn naar een nieuwe assistent… Bij mij duiken er meteen een handjevol vragen op: what happened to the old one? Extreem overspannen geraakt door de immense werkdruk? Bedrijfsongevalletje in de vorm van bedolven onder 46 nieuwe winterjassen voor La Wintour? En… wie zou het aandurven om bij the devil herself alleen al op gesprek te gaan?! Wat Tsjakka-Emiel-Ratelband momentjes (“ik kan het, ik kan het, ik laat me niet gek maken door die zonnebrilfeeks met de meest onmogelijke opdrachten op de meest onmogelijke tijdstippen omdat ik het ga maken in de fashion bizz!”) voor de dare devils!

Wie weet kunnen we een sequel op het Devil Wears Prada boek plus film verwachten van de assistente die nu, net als Lauren Weisberger, niet langer tot het meubilair van het kantoor van Vogue behoort… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top