Fashion

Diesel SS07: Beyond the Blue Horizon

Als je door het lookbook van Diesel bladert, krijg je meteen zin in een pre-summer wandeling op de boulevard ergens aan de Franse Rivièra. Als het aan de Italiaanse fashion favourite ligt, wordt het een casual glamorama zomer.

‘Beyond the Blue Horizon’, zo heet Diesel’s Spring/Summer 2007 collectie. De items bestaan uit een mix ‘n’ match van stofgebruik, maar de ‘Made in Italy’ denim voert de boventoon. Niet alleen spijkerbroeken, maar ook blazers, tuinbroeken, bomberjacks en jurken komen in jeanslook voor in de collectie. Het silhouet in Diesel land voor de zomer geldt: boven volume, smal aan de onderkant. De tailles zijn hoog en geaccentueerd door dikke ceintuurs. Broeken zijn lekker slim, rokken zijn kort en jurken zijn speels. De baggy bovenkanten versus fitted onderstukken zorgt voor een sexy coolness.

Diesel SS07Diesel SS07
Diesel SS07Diesel SS07

De vrouwencollectie bevat trenchcoats (jurken), gouden hooggetailleerde leggings, diepe V decolletés variërend in oldskool blauwwitte strepen, zijde en geometrische bladenprint. En daar horen natuurlijk ook nog sexy heels bij, van booties tot open plateaus. De Diesel man is gekleed in trenchcoats, nylon tops en gestreepte preppy shorts en smalle jeans met leren bretels.

See you bij de Rivièra! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top