Fashion

10.Deep

Waarom vliegt de tijd altijd voorbij wanneer je het naar je zin hebt? Niet eerlijk. Afgelopen week liep ik nog rond in Kopenhagen. En, zucht, nu ben ik terug en zit ik weer op mijn plekje achter de computer. Je zult hoogstwaarschijnlijk nog een paar ik-wil-terug momenten van mij meekrijgen.. Alvast excuses hiervoor. Maar look on the bright side: de CPH dipjes gaan wel samen met nieuws over labels die ik daar op de radar spotte. Hierbij mijn eerste ontdekking: 10.Deep.

10.Deep: Headroom Navigator 6 Panel capNee, het is geen Scandinavisch merk, 10.Deep komt uit New York. Misschien was je al bekend met het label, want het bestaat al sinds 1995. Beter laat dan nooit, denk ik dan maar. Mijn spuit 11 ontdekking was in de streetwear winkel Wallace (maak notitie voor je CPH cityhop), het petje van 10.Deep was het eerste wat me opviel (lees: neonblauw/zwart gestreepte vlakken). De basis van het merk is de combinatie van felle kleuren en opvallende prints. Het NY label speelt graag met grote afbeeldingen van naalden, faraohoofden, Michael Jordan logo’s en gouden kettingen, maar ook met polkadots en streepjesprints. Kortom: 10.Deep heeft genoeg variaties. De collectie bestaat uit jeans, tees, hoodies, sportjasjes, polo’s en caps zowel voor mannen als vrouwen.

Op de site zelf van 10.Deep staat niet zoveel spannende items, Caliroots.com pikt de betere 10.Deep goodies uit. Checken! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top