Fashion

Bernard Willhelm x Nike

Wanneer twee labels samen een eenmalig project doen, dan komt het product eruit met een veel hoger get-it-while-it’s-hot gehalte. Althans, zo ervaar ik het. Je leest erover en terwijl je de laatste zin van de aankondiging leest, is het limited edition item al uitverkocht. Dus, ik houd mijn stukje over Bernard Willhelm voor Nike extra kort voor je.

Bernard Willhelm x NikeNike is wat dat betreft een sletje op dat gebied, want de sportgigant lijkt het met iedereen te doen. Ach, hoe meer, hoe beter! Dit keer doet het Amerikaanse label het met Bernard Willhelm. De in Duitsland geboren creatieveling heeft een wit trainingspak ontworpen, natuurlijk wel een design geheel met zijn kenmerkende speelse stijl.

De gelimiteerde sport outfit is bewerkt met zwarte borduursels. Na een close-up zie je dat de draden verschillende kanten uitsteken. Dit is geen grote slordigheidsfout, maar expres gedaan om Willhelm’s ontwerpschetsen met pen na te bootsen. Het Nike x Willhelm design is gemaakt van nylon om het een 80’s feel te geven.

Okay, ben klaar met informeren. Ga het nu maar snel bestellen op Sold Out. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top