Fashion

FLY DVD: Words Remembered

Ik ben geen boekentype. Doe mij maar een tijdschrift, verder dan dat kom ik niet. Dus je kunt wel begrijpen dat een modeblad in de vorm van een DVD helemaal ideaal is voor een non-actieve lezer als ik. Ja, die heb je: FLY DVD.

FLY DVD: Words RememberedIn december 2005 werd de eerste editie van FLY DVD gelanceerd, The Zero Issue met als extra kers op de taart: The Zero Issue, Collectors’ Edition. Het prototype nummer van het eerste ‘moving magazine’ in de bizz werd een groot succes met input van onder andere Calvin Klein, Marc Jacobs, Zac Posen, Y3 en Yves Saint Laurent. Geen eenmalig project, want de eerste officiële editie ligt klaar om uitverkocht te worden.

Words Remembered is de runner-up. 14 fashion filmpjes, 10 muziekvideo’s en 7 interviews + documentaires met bijdrages van onder andere Karl Lagerfeld, Hussein Chalayan, Burberry Prorsum, Louis Vuitton en Givenchy komen voorbij. Ook bewegend werk van fotografen Mike Figgis, Vanini Sorrenti, John Malkovich en Alex Cayley vind je op de FLY DVD.

Words Remembered is vanaf nu te koop. Via de website van FLY DVD kun je er eentje aanschaffen, maar je kunt ook terecht bij 90 Square Meters en Athenaeum in Amsterdam. Check hieronder de trailer! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top