Fashion

D´estilo met Bas Kosters

De eerste editie rockte en dat was meer dan drie maanden geleden. In andere woorden, tijd voor een tweede ronde. Op zondag 15 oktober staan de jongens van D'estilo klaar met een mix 'n' match van fashion on/off the dancefloor.

D'estilo met Bas Kosters en Bell & RimaVoor D’estilo’s opvolger draait het wederom om een eclectische blend van entertainment. All eyes on upcoming ontwerpers Bell en Rima en hun highstreet show. Hun ontwerpen zijn niet alleen goed voor je kledingkast; de opbrengsten gaan richting Derde Wereld landen. Bas Kosters doet ook mee aan de goodwill spirit. Hij signeert live twee van zijn truien die vervolgens onder de hamer gaan voor de Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid. De organisatie zet zich in voor jonge vluchtelingen in Nederland door middel van creatieve projecten. Kosters’ neemt ook de dansvloer over met zijn Studio DJ team featuring Baas Baguette en Mr. Spasovski.

Mr. Speak, DJ’s Baby Morel en Eclected nemen ook plaats achter de draaitafels met sounds uit de hiphop, nu-funk, broken beats en New York Latin hoek. Van de DJ booth naar het podium, daar zorgt Moda Liza voor een theatraal fashiontainment optreden.

D’estilo is in Amstel80 (naast de Kleine Komedie), van 20.00 tot 01.00 uur. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top