Fashion

Fashionshow for dogs

4 oktober 2006; terwijl in Parijs de shows voor de Fashion Week in volle gang zijn, heeft Amsterdam op nationale dierendag haar eigen stylish en fashionable event. Verwacht op dit event alleen geen boomlange modellen, maar zoek het dichter bij de grond. In club Jimmy Woo zullen tijdens de fashionshow van Dogs department de meest high fashion en internationaal bekende honden de collectie voor 2007 showen op de dogwalk.

Dogs departmentGenodigden en pers kunnen tijdens dit besloten event verschillende modellen zien schitteren op de dogwalk, waaronder Denver, de tijgerteckel van het programma ‘WOEF Hoe word ik een beroemde hond?’ en Pipi, die al tijdens meerdere internationale hondenwedstrijden prijzen in de wacht heeft gesleept.

De honden zijn het middelpunt tijdens de fashionshow, maar waar is een hond zonder zijn of haar baas? Daarom is een kleinere rol, maar absoluut onmisbaar, weggelegd voor de modellen van Blink Model agency. Zij zullen de honden begeleiden en zijn gekleed in de nieuwste accessoire lijn van Dogs department voor baas, gecombineerd met jeans van Cowboys2catwalk.

Na afloop van de dogwalk zal tv-kok Caspar Burgi (Born2cook) de brokken verzorgen voor de aanwezige gasten. De exclusieve hapjes voor de honden worden verzorgd door hondenvoeding merk Cesar.

Dogs department voelt zich betrokken bij honden die het minder goed hebben en doneert daarom het hele jaar door met behulp van verschillende acties aan goede doelen. Tijdens de dogwalk zal er de mogelijkheid zijn te doneren aan de stichting van Bridget Maasland, Dutchypuppy.

Wil je er ook bij zijn? Klik hier om mee te doen aan de Dogs department winactie. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top