Fashion

Inside Design Amsterdam 2006

Na Tokio, Milaan en Londen is Amsterdam aan de beurt met Inside Design Amsterdam 2006. ELLE Wonen heeft een rondje Amsterdam gedaan en selecteerde 80 adressen (lees: winkels, hotels, restaurants, musea en galeries) om op hun designroute te zetten.

Inside Design Amsterdam 2006 begint bij het ELLE Wonen Herenhuis aan de Herengracht 498, een eyepopping pand compleet met pronkkamer, damessalon, herenkamer en orangerie. Bekijk het werk van onder andere Natwerk, Studio Ditte en Hollandsche Waaren. Je kunt ook designlunchen met ontwerper Marije Vogelzang en interieurtips krijgen van profs. Shoppen kun je in het designwinkeltje.

Van het basiskamp kun je een pendelauto nemen of instappen bij de hop-on-hop-off bus om de rest van de designjourney te doen. Het Inside Design Amsterdam vervoer brengt je onder andere naar de nieuwe collectie van Marcel Waanders voor Moooi, de Clay meubels van Maarten Bas bij The Frozen Fountain en het interieur van De Bakkerswinkel. Bepaal zelf waar je een pitstop wilt maken. Niet alleen Nederlands design staat centraal, je kunt ook kennis maken met Latijns-Amerikaans design. Workshops, lezingen én feestjes staan ook op het inspiratieprogramma.

Inside Design Amsterdam 2006 is van donderdag 14 september tot met 17 september. Houd Fashionscene in de gaten voor een Inside Design Amsterdam 2006 winactie! Kijk voor meer info op www.insidedesign.nl. (NMH)

Deel dit artikel
Back to top