Fashion

Front Row

Drie seizoenen lang fotografeerde hij in een geimproviseerde studio achter de schermen de front row’ers van de shows. Dus niks geen sample size outfits en haar plus make-up tot in de puntjes verzorgd door een legertje visagisten/hairdressers. De not-so-young-tall-thin-and-beautiful fashion editors, stylists en designers namen plaats voor de lens van Greenfield-Saunders. En de fotograaf schoot de pics in een tempo alsof hij de devil himself op zijn hielen had! “De tijd die ik per portret nodig had varieerde van 45 seconden tot 10 minuten, en er stond steeds een mega rij celebs in mijn nek te hijgen,” aldus Greenfield-Saunders.

Resultaat? Look: Portraits Backstage at Olympus Fashion Week; een boek met portetten van onder meer Anna W., Carolina Herrera, Andre Leon Talley, Diddy, Suzy Menkes, Zac Posen, Foxy Brown, Rachel Bilson, Patricia Field en Oscar de la Renta. Kortom: een behoorlijk gevarieerd gezelschap!

Dank u mister Greenfield-Saunders. Krijgt de front row family zo lekker de flinke dosis aandacht waar ze zo om zit te springen. (VM)

Deel dit artikel
Back to top