Fashion

Ministars!

Gwen Stefani


Angelina Jolie

It’s a Love Angel Music Babyboy voor Gwen Stefani. De Harajuku Lover beviel van een gezonde zoon. De Stefani-Rossdale familie is uitgebreid met de komst van Kingston James McGregor Rossdale. Op 26 mei werden Gavin en Gwen de trotse ouders van zoonlief in Los Angeles’ Cedars-Sinai Medical Center. Kingston kwam ter wereld via een keizersnee. Volgens de Britse rocker gaat het heel goed met de kersverse moeder. Kingston is het eerste kind samen voor het koppel, Gavin heeft al een tienerdochter uit een vorige relatie.

Stefani was altijd heel open in de media over haar kinderwens. Ze maakte haar zwangerschap bekend tijdens een van haar concerten in december. Gwen’s fans moesten heel hard meezingen, zodat haar baby het kon horen.

Nog meer nieuws op het babyfront; de tijd is eindelijk aangebroken. De mooiste baby ter wereld is onder ons. Afgelopen zaterdagnacht 27 mei is Angelina Jolie bevallen van een meisje in Namibië, Afrika! Ze luistert naar de naam Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Angelina hoopte op een natuurlijke bevalling, maar op advies van de artsen gebeurde het via een keizersnee. Moeder en kind verblijven nog een aantal dagen inThe Cottage Hospital in Swakopmund en dan zijn ze off naar hun luxe logeeradres aan de kust.

Vorige week maakte de Namibische regering bekend dat buitenlandse journalisten een werkvergunning en persoonlijke toestemming van Jolie en Pitt moesten hebben om verslag te mogen maken van de geboorte van Shiloh. De allereerste foto’s van dochterlief zijn goed voor $ 5 miljoen! Dat stopt Brangelina niet in eigen zak, het enorme bedrag gaat netjes naar Unicef.

Het kleinste lid van de Jolie-Pitt familie is het allereerste biologische kind van de twee. Jolie adopteerde in 2002 Maddox uit Cambodja en in 2005 de Ethiopische Zahara. Papa Pitt is nog bezig om de twee kids officieel te adopteren. (NMH)

Deel dit artikel
Back to top