Fashion

Heb jij de mooiste glossy lippen van Nederland?

Vichy OligoGlossy lippen zijn gezonde lippen

Oligo 25 Lippen is niet zomaar een lipgloss. Het is een echt verzorgende gloss die niet alleen heerlijk voelt om te dragen, maar de lippen gedurende 8 uur lang hydrateert. Deze hydraterende werking zorgt ervoor dat de lippen herstellen en direct een glanzend effect krijgen.

Stralende lippen

De actieve bestanddelen van Oligo 25 Lippen activeren de microcirculatie diep in de huid waardoor de lippen hun natuurlijke rode kleur terugkrijgen. Uit onderzoek is gebleken dat je met Oligo 25 Lippen binnen twee weken ruim 60% minder last hebt van droge lippen en je lippen een meer natuurlijke kleur hebben. Je ziet er dus niet alleen fantastisch uit, je lippen voelen ook zo aan.

Heb jij de mooiste lippen?

Vichy organiseert de Glossy Oligo 25 Lippen Contest. Een online verkiezing van de mooiste glossy lippen van Nederland. Heb jij mooie lippen? Doe dan mee en stuur jouw lippen in. Hoe? Verzorg je lippen met één van de drie kleuren Oligo 25 Lippen. Maak dan een digitale foto van je lippen en stuur deze in via www.oligo25.nl. Laat heel Nederland jouw lippen bewonderen en bepalen of jouw lippen de mooiste glossy lippen van Nederland zijn.

Win een Vichy pakket t.w.v. €100,-

Wil jij jouw stralende lippen laten winnen? Ga naar de apotheek en koop Oligo 25 Lippen en verzorg je lippen in je favoriete kleur: radiant red, fizzy rose of tonic orange. Maak de foto en mobiliseer al je vrienden en kennissen om op jouw lippen te gaan stemmen. Dan win jij niet alleen eeuwige roem, maar ook een Vichy pakket ter waarde van 100 euro!

Kijk voor meer glossy lippen op www.oligo25.nl.

Deel dit artikel
Back to top