Fashion

Zo zie je er altijd uit alsof je moeite hebt gedaan

Zo zie je er altijd uit alsof je moeite hebt gedaan

Het liefst loop je elke dag in de meest perfecte outfits rond, maar soms heb je van die dagen dat je het niet kunt opbrengen om moeite te doen. Herkenbaar? Lees dan vooral verder. Want meestal kies je dan voor een comfi, maar niet zo glamoureuze outfit (trui, jeans en sneakers). Maar als je dit artikel hebt gelezen, loop je er voortaan altijd bij alsof je wel moeite hebt gedaan. 

Er bestaat dus een trucje die jouw '5-minuten-trui-jeans-sneakers' outfit verandert in een '2-hour-i-love-fashion' look. Hier zijn de vijf simpele trucs waardoor het lijkt alsof je goed je best hebt gedaan zonder dat je er echt veel tijd in hebt gestoken.

1. Lipstick

Lipstick doet wonderen! Altijd als je iemand met lipstick ziet, denk je dat diegene goed zijn best heeft gedaan. Dit is dan ook wel echt het makkelijkste trucje.

 

2. Flared truitje

Deze truien zitten net zo lekker als een gewone basic trui, maar zien er door de flared mouwen een stuk eleganter uit. 

 

 

Niet vandaag #watdoenjullienu #tellme

Een foto die is geplaatst door Anna Nooshin (@annanooshin) op

3. High waist

Een high waist broek zit ten eerste comfortabeler dan een lage broek. En het is een hele goede optie om er meer dressed up uit te zien. 

 

4. Lage hakjes

Wanneer je het woord hakken leest, denk je natuurlijk gelijk: 'daar gaat mijn hele comfi outfit'. Maar er zijn tegenwoordig superveel laarsjes met kleine en brede hakjes, waar iedereen op kan lopen. Dit geeft gelijk een hele andere vibe aan je outfit, maar is wel comfortabel.  

 

5. Statement tasjes

Investeer in een kleurrijk of opvallende schoudertas. Combineer het met een simpele outfit en je tas doet al het werk. 

 

Deel dit artikel
Back to top