Romantische outfit ideeën voor Valentijnsdag

Romantische outfit ideeën voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is eigenlijk niet meer dan een super commerciële dag, maar hartjesvormige chocolade maakt ons wél heel gelukkig. Heb jij volgende week een datenight gepland? Dan is het wel dé avond om een romantisch outfitje uit de kast te trekken. Het is sowieso (in het begin stadium al helemaal) leuk om je best te doen voor je date outfits. Hieronder zetten we een aantal romantische outfits op een rij, voor Valentijnsdag maar natuurlijk ook voor daarna. 

 

Off shoulder blouse

Een off shoulder blouse is romantisch en zowel te combineren met een rokje als met een jeans. Een rokje eronder maakt je outfit helemaal vrouwelijk, maar met een jeans kun je het juist weer wat stoerder dragen. Tip: Wist je dat je van een normale blouse ook een off shoulder blouse kunt creëren? Het enige wat je hoeft te doen is de knoopjes wat verder los te maken en de blouse over je schouders trekken. Et voila!

 

Een bericht gedeeld door Sophie Keizer (@sophiekeizer) op

 

Een bericht gedeeld door Jolielot I Marlot Willems (@jolielot) op

 

 

Rood

Mannen vinden vrouwen die rode kleding dragen aantrekkelijker, dat is nou eenmaal een feit. En waarom zou je daar niet op inspelen op een datenight. Rood kan misschien snel heftig of over de top voelen, maar een subtiele look zoals een rood truitje met een zwarte broek werkt ook perfect.

 

Een bericht gedeeld door Jamie Li (@mrsjamieli) op

 

Een bericht gedeeld door Naomi Tamaëla (@naomitamaela) op

 

 

See through top

Een zwarte outfit doet het altijd goed. Waarschijnlijk heb je daarin ook genoeg keuze, want je kunt nooit genoeg zwarte items hebben. Zoals de naam al zegt, schijnen see through tops een beetje door. Je kunt eronder een zwart hemdje dragen of een korter topje... De perfecte outfit voor als je je tijdens je date vrouwelijk en sexy wilt voelen. 

 

Een bericht gedeeld door EMMA NAJADE (@emmanajade) op

 

Een bericht gedeeld door NA-KD.com - Nothing but Style (@nakdfashion) op
Ps. Heb jij al een cadeau voor Valentijnsdag? Bekijk even deze te gekke winactie
 

Fijne Valentijn! 

 

 

Gerelateerde Artikelen

close
Ook leuk om te lezen
Recommended article title
Dit zeggen de kleuren die je draagt over jou
close

Zoeken op de website

close