Fashion

Dit zijn dé schoenenmerken als je nu op zoek bent

Dit zijn dé schoenenmerken als je nu op zoek bent

Kun jij wel weer wat inspiratie voor coole schoenmerken gebruiken? Dat dachten wij al! Want vers schoeisel is altijd welkom! Weet jij niet precies voor welke schoenenmerken je nu moet gaan? Wij gaan het je makkelijk maken en laten je hieronder dé schoenenmerken van dit moment zien. 

In de sneaker trend voorspelling voor 2018 bleek al dat we dit jaar voor bulky en kleurrijk gaan en dat we ook niet vies zijn van de jaren 90 vibe, denk aan Nike Air Max en Air Jordan. En daar spelen alle schoenenmerken goed op in. De bulky sneaker, ookwel de dad sneaker genoemd, wordt door veel schoenenmerken aangeboden. Niet jouw ding? Er is meer dan dat. Zo doen loafers het ook altijd goed in de zomer en zullen we de slip-in schoenen ook weer gaan zien dit jaar. De schoenen hieronder zijn degene waar je nu mee gespot wilt worden. Wij zeggen: succes met het kiezen van jouw favo schoenmerken en shopse ;).

 

Skechers

Waarschijnlijk niet de eerste die je in dit rijtje schoenenmerken verwacht, maar ook Skechers gaat mee met de trend. Ze hebben de bulky schoen ontworpen genaamd D'lites Biggest Fan en wij zijn ook fan!

Gucci

Heb je een bedrag gespaard voor een mooi paar? Dan is het schoenenmerk Gucci the answer. De loafers van Gucci zijn een fashion goal voor iedere vrouw, toch? 

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Acne 

Bij schoenenmerken denk je waarschijnlijk niet direct aan Acne Studios, aangezien ook de kledingcollecties waanzinnig zijn. Maar een coole bulky on-trend sneaker vind je momenteel bij Acne. Het toffe aan dit model: ze worden niet zo vaak op straat gespot! 

 

Een bericht gedeeld door Jamie Li (@mrsjamieli) op

Fila

Ook Fila speelt in op de dad sneaker trend. De schoen van Fila is verkrijgbaar voor 110 euro en dat valt best wel mee voor deze categorie. Een betaalbaar schoenenmerk, check! 

Nike

Het straatbeeld is gevuld met Nike sneakers. En hoe kan het ook anders? Want dit schoenenmerk heeft talloze modellen en kleuren. En het grootste pluspunt: ze zijn allemaal super comfortabel. 

 

Een bericht gedeeld door HYPEBAE (@hypebae) op

 

 

 

 

Balenciaga

De Balenciaga's zijn erg populair onder de bloggers en influencers. Ze zijn kleurrijk en groot, dus ze voldoen helemaal aan de trend van dit moment. Maar er zit dan ook wel een prijskaartje aan: 595 euro. 

 

Een bericht gedeeld door HYPEBAE (@hypebae) op

Vans

Dit schoenenmerk is weer helemaal terug! Een zwart paar Vans is eigenlijk onmisbaar in je schoenencollectie voor deze zomer. Ze zijn super makkelijk te combineren en betaalbaar. Maar ook de geruite slip-ins van Vans spotten we steeds vaker op Instagram, dat is dus een schoen om in de gaten te houden. 

 

Een bericht gedeeld door vans (@vans) op  

 

Wat zijn jouw favorieten van bovenstaande schoenenmerken? Laat het ons weten! 
 

Deel dit artikel
Back to top