Beauty

Dit is het kapsel voor kerst 2018

Dit is het kapsel voor kerst 2018

Het is zover, kerst is bijna hier! Van lekker eten en samenzijn met de familie tot gezellige lichtjes en de geur van dennennaalden: wij kunnen niet wachten! De hoogste tijd dus om ons te verdiepen in de feestkapsels van dit seizoen...

Kerst 2018 is hét moment om uit te pakken met haar en make-up en het perfecte hulpmiddel daarvoor is gel. Wait, what? Gel? Wellicht heb je sinds de basisschool al geen pot gel meer aangeraakt, maar daar gaat verandering in komen, want met kerst 2018 is het glibberige goedje helemaal hot en happening! Krijg je de kriebels bij het woord gel? Think twice, want deze trend is zo slecht nog niet...

 

The Slicked Back Ponytail

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chad (@chadwoodhair) op

 

Was de wetlook vorig jaar al helemaal on-trend, met kerst 2018 gaan we voor de slicked back ponytail. Dit kapsels is niet alleen classy, maar ook feestelijk én gewaagd. En is dat niet precies wat je nodig hebt op eerste kerstdag? Onder andere celebrity hairstylist Chad Wood is fan van deze look, waardoor we het kapsel in Hollywood regelmatig voorbij zien komen. Sophia Bush, Shay Mitchell en Adriana Lima zijn er al mee gespot en ook Gigi Hadid zien we zo nu en dan met een slicked back ponytail de catwalk op paraderen. Wedden dat ze voor een slicked back ponytail gaat met kerst 2018?

En ja, deze haartrend is best een beetje gewaagd, maar ook ontzettend cool. Stel je eens voor: een slicked back ponytail in combinatie met een all black outfit op eerste kerstdag of een chique broekpak op tweede kerstdag? Bekijk het bewijs hieronder en laat je inspireren! 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Shiny Ponytail (@shinyponytail) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door (@bellahadid) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chad (@chadwoodhair) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chad (@chadwoodhair) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chad (@chadwoodhair) op

How to

Weet je niet zeker of deze look iets voor jou is? Kerst 2018 is het moment om te experimenteren! 

1. Pak je haar onderin je nek vast en trek het naar achteren. (een chique, lage paardenstaart vinden wij heel geschikt voor tweede kerstdag, een wat hogere staart staat weer heel cool met oudjaarsavond). 

2. Kam je haar met een borstel naar achteren.

3. Voor een super smooth en glanzende look gebruik je een stijltang.

4. Bind je haar vast met een elastiek. Om het elastiekje onzichtbaar te maken kun je er eventueel een pluk haar omheen draaien. 

5. Je staart blijft beter zitten als je haar niet net gewassen is. Het haar heeft dan meer grip. Heb je fijn en steil haar? Was het dan ten minste één dag van te voren. 

 

Wat is jouw favoriete feestkapsel voor kerst 2018?

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top