Beauty

Beautybehandelingen die je thuis kan doen om verveling tegen te gaan

Beautybehandelingen die je thuis kan doen om verveling tegen te gaan

Na het besluit van de overheid dat contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging hun werk niet meer mogen uitvoeren, moeten we het heft in eigen handen nemen. Hoewel we sommige beautybehandelingen beter aan de professionals over kunnen laten, geldt dat natuurlijk niet voor alle behandelingen. Deze behandelingen kan je prima thuis doen en helpen ontzettend bij verveling.

Zin in een dagje self care? Dan zijn deze beautybehandelingen het perfecte antwoord. 

Maak een lipscrub

Iedereen heeft in zijn of haar leven wel eens last van droge lippen maar niemand zit erop te wachten. Je lippen zijn een belangrijk deel van je gezicht dus is het belangrijk om ook dit deel zacht en glad te houden. Met twee theelepels suiker, een theelepel honing en een theelepel olijfolie of amandelolie heb je al een fijne scrub!

Probeer een gezichtsmassage

Je gezicht masseren kent eindeloos veel voordelen. Je bevordert jouw bloedsomloop ermee en je geeft jezelf de massage die je verdient. Een gezichtsmassage vermindert stress en kalmeert ook nog eens je zenuwen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Coucou Club (@thecoucouclub) op

Expirimenteer met je wenkbrauwvorm

De vorm van je wenkbrauwen zijn waarschijnlijk bijna altijd hetzelfde, maar dat betekent niet dat die vorm de enige is die je staat. Lees bijvoorbeeld dit even, hier hebben we het over de wenkbrauwvorm die het beste bij je gezicht past. Ook de soap brows zijn een leuke trend om uit te proberen. 

Maak je voeten klaar voor de zomer

Met de zon die zichzelf steeds vaker laat zien, mogen we ook meer gaan denken aan onze voeten. Dat zijn namelijk de lichaamsdelen die deze zomer waarschijnlijk een stuk bloter zijn dan voorheen dankzij het dragen van sandalen of het in het zand zitten terwijl jij geniet van een lekker drankje op het strand. Zorg dat je voeten voorbereid zijn op al het zweet, zand en zon die het gaat krijgen. Haal overtollig eelt weg, knip je nagels in een mooie vorm en geef ze een massage met behulp van wat bodylotion.

Probeer self tanning

Hoewel de zon aanzienlijk vaker begint te schijnen, betekent het niet dat je gelijk een kleurtje hebt. Gelukkig bedachten ze ook voor dit probleem een oplossing. Kan je niet naar de zonnebank? Dan doe je het toch lekker zelf. Self tanning is de perfecte bezigheid om jou alvast een summer feeling te gegven. 

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top